Magunkról

Dr. Duka Krisztina

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 2010-ben. Már az egyetemi évek alatt eldöntöttem, hogy hosszú távon gyermekekkel szeretnék foglalkozni. Ezt követően a Heim Pál Gyermekkórházban kezdtem meg a csecsemő-és gyermekgyógyászati szakképzésemet, mely során a kórház szinte valamennyi osztályán volt alkalmam tapasztalatot szerezni, majd 2017-ben sikeres szakvizsgát tettem. 

Férjemmel együtt három kisfiút nevelünk. Szabadidőnket nagyrészt velük töltjük, változatos programokkal, sportolással télen-nyáron.

Zborovszky Krisztina

Zborovszky Krisztina vagyok, 1993-ban végeztem egészségügyi szakiskolában. Ezután közvetlenül a hidegkúti gyermekorvosi rendelőben, dr. Molnár Judit asszisztenseként helyezkedtem el, akivel  25 éven keresztül dolgoztunk együtt. Első perctől kezdve gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, és ez itt valóra vált. Nagy szeretettel csinálom, ez nekem inkább hivatás, mint munka.

Egy középiskolás gyermekem van, Máté.

 

Dr. Karácsonyi Viktória

Dr. Karácsonyi Viktória vagyok, 2024. január elején csatlakoztam a Fióka Rendelő csapatához, mint csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos. Pályámat az egyetem elvégzése után 2006-ban a Soproni kórház gyermekosztályán kezdtem, majd két év után a Heim Pál Gyermekkórházban folytattam, ahonnan újabb két és fél év után Írországba költöztem. Itt volt szerencsém öt város kórházában (többek között az egyik legnagyobb Kora- és Újszülött Kórházban, majd Gyermek Sürgősségi Centrumban) dolgozni gyermekorvosként, majd három év tapasztalatszerzés után hazaköltöztem. Pár év kihagyás és három gyönyörű gyermek szülése után folytattam pályafutásomat a Heim Pál Gyermekkórházban és különböző gyermek ügyeleteken, majd egy régi vágyam beteljesüléseként találtunk egymásra Duka doktornővel. Telkiben élek három gyermekemmel és férjemmel. A gyermekpraxisban való dolgozás mindig nagy álmom volt, kihívásokkal teli, mégis gyönyörű szakma, hiszen a szülők a legféltettebb kincsüket bízzák ránk. Remélem hamar sikerül elnyernem a bizalmukat és egy jó kapcsolatot kialakítani, mert hiszem, hogy ez a gyermek gyógyítás egyik alap pillére.